Aplikacion

mirëseardhje

Rreth Nesh

Themeluar në vitin 2001

QIDI CN është një ndërmarrje profesionale e angazhuar kryesisht në prodhimin e kabllove elektronike, parzmoreve të instalimeve elektrike, montimit të kabllove, aksesorëve elektronikë dhe lidhësve elektronikë.Produktet tona përdoren gjerësisht për kompjuter, elektronikë, mjekësi, telekomunikacion, ushtarak, automobil, industrial dhe OEM të tjera elektronike me performancë të lartë.

sektorët

Industria e Servisit

QIDI CN është një ndërmarrje profesionale e angazhuar kryesisht në prodhimin e kabllove elektronike, parzmoreve të instalimeve elektrike, montimit të kabllove, aksesorëve elektronikë dhe lidhësve elektronikë.Produktet tona përdoren gjerësisht për kompjuterë, elektronikë, mjekësi, telekomunikacion, ushtarakë, automobila, industriale dhe OEM të tjera elektronike me performancë të lartë. një sipërfaqe prej mbi 5000 m2, ne kemi përpunuar pajisjet e prodhimit dhe testimit të teknologjisë së lartë, ndërkohë kemi marrë si pasuri teknikët dhe menaxherët profesionistë dhe rregullojmë zhvillim të fortë teknik, cilësi të mirë dhe çmim të arsyeshëm për t'ju shërbyer.Biznesi i kompanisë ka një zhvillim të zgjeruar dhe ka përmirësim të madh në cilësi pas implementimit të Certifikatës ISO9001, UL.

 • Asambleja e kabllove QDCA011

  Ne prodhojmë dhe furnizojmë parzmore të integruar kabllosh/telash për shumëllojshmërinë më të gjerë të produkteve të konsumit, si p.sh.: ①RG6 RG174 RG8 RG142 RG58 RG213 PE/PVC Kabllo boshtore ②Kabëll koaksial LMR240 ③0LPEZHP6C. IPEX në RP-SMA Asambleja e kabllove RF të antenës RFJumper me lidhës SMA ⑤RG142 Kabëll përshtatës me tela SMA me gërshetë të dyfishtë të argjendtë të kromuar Kabllo me kabllo koaksiale RF SMA në SMA Kabllo RG142 mashkull Femër ⑥Kabëll koaksial LMR400 ⑦RG2G20RG20R400 40 LMR3...

 • Montimi i kabllove QDCA010

  ✔ KOMPATIBIL ME TË GJITHË MINERAT E HELIUMIT: Lidhës mashkullor RP-SMA i pajtueshëm me të gjithë minatorët e njohur të Helium Hotspot HNT.Nebra RAK Bobcat Syncrobit Sensecap.Gjithashtu i pajtueshëm me: Routerin e rrjetit me valë, modemin WiFi AP Hotspot, përshtatësin USB WiFi, Përshtatësin e kartës së rrjetit me valë Mini PCI Express PCI-E për PC desktop.✔ HUMBJA E ULËT E SINJALIT: Kablloja jonë Raigen-400 me performancën më të lartë, koaksiale 50 Ohm.E ndërtuar me një përcjellës alumini të veshur me bakër dhe xhaketë PVC me mbrojtje të dyfishtë rezistente ndaj UV-së.Jashtë performancës...

 • Parzmore automobilistike QDAWH002

  ●Pajisjet me tela të automobilave të QIDI CN prodhohen nën kontrollin e sistemit TQM të QIDI CN.● Pajisjet e pllakave të instalimeve elektrike, pajisjet e pllakave të testimit, pajisjet e montimit dhe veglat speciale prodhohen gjithashtu në shtëpi, nën kontrollin e sistemit TQM të QIDI CN.●QIDI CN mund t'u ofrojë klientëve tanë çmime konkurruese me të njëjtin nivel të performancës cilësore duke përdorur komponentë ekuivalent me burim lokal.● Ne kemi ekspertizën në prodhimin e parzmoreve të telave / kabllove të automobilave, TS16949 dhe ISO9001-2015 ...

 • Pajimet e automobilave QDAWH003

  Pajimet e telave të QIDI CN prodhohen nën kontrollin e sistemit TQM të QIDI CN.Pajisjet e pllakave të instalimeve elektrike, pajisjet e bordit të testimit, pajisjet e montimit dhe mjetet speciale prodhohen gjithashtu në shtëpi, nën kontrollin e sistemit TQM të QIDI CN.QIDI CN mund t'u ofrojë klientëve tanë çmime konkurruese me të njëjtin nivel të performancës cilësore duke përdorur komponentë ekuivalent me burim lokal. Ne kemi ekspertizën në prodhimin e parzmoreve të telave/kabllove.Ne prodhojmë dhe furnizojmë të integruar...

Besimi profesional

Produktet e fundit

Këto janë produktet më të fundit on-line me funksione të plota dhe sigurimin e cilësisë

Avantazhi ynë

 • Lideri ynë në prodhimin e produkteve elektronike.

  Produkt

  Lideri ynë në prodhimin e produkteve elektronike.

 • Punëtoria jonë ka një ekip të bashkuar dhe progresiv.

  Punëtori

  Punëtoria jonë ka një ekip të bashkuar dhe progresiv.

 • Pajisjet tona mund të prodhojnë lloje të ndryshme të produkteve elektronike.

  Pajisja

  Pajisjet tona mund të prodhojnë lloje të ndryshme të produkteve elektronike.

Lajme

 • Linja e parë e prodhimit të paneleve mikro-ekrane me bazë silikoni me madhësi të madhe në Kinë është përfunduar zyrtarisht
  202312/07

  Mi...

  Më 6 dhjetor 2023, sipas një raporti nga Board Daily Innovation Science and Technology, linja e parë e prodhimit të paneleve mikro-ekrane me bazë Micro-LED me bazë silikoni në Xi'an Saifulesi Se...