Parzmore instalime elektrike të Datacomms & Telecomms

Fokusi kryesor i QIDI është te antenat GSM/CDMA/PHS/3G/4G/5G, 2.4 GHz (wi fi, wlan)/3.5 GHz (wimax)/5.8 GHz/antenat e komunikimit të spektrit të përhapur pa tel (përfshirë: omnidirectional, grid, Yagi , tavan i mbulimit të brendshëm, varëse në mur, parabolike, në formë pllake, polarizimi i dyfishtë dhe brez i gjerë, gomë, thithëse makinash dhe seri të tjera antenash), antenë dixhitale celulare DVB-T/DMB-T/CMMB, antenë me frekuencë të ulët: 315 MHz /433 MHz transmetimi i të dhënave me valë/monitorimi me valë/antenë për leximin e njehsorit me valë, antenë navigimi GPS, Aksesorë komunikimi: Zhvillimi dhe prodhimi i pajisjeve të komunikimit si telat lidhës (ushqyesit), lidhësit, kapëset e antenave, ndarësit e energjisë/arrestuesit e rrufesë, përmirësuesit e sinjalit, etj. Aktualisht, QIDI CN Technology ka formuar mbi njëqind lloje të zinxhirëve të produkteve të furnizimit me antena, duke mbuluar aplikacione të sistemit të komunikimit civil, si aksesi në internet pa tel, kontrolli i ngarkesës së energjisë pa tel, terminalet e shpërndarjes dhe transformimit pa tel, telefonat publikë pa tel, transmetimi i të dhënave pa tel, sateliti pozicionimi, transmetimi pa tela dhe transmetimi.

IMG_1736
IMG_1739
IMG_1742
IMG_1745
Parzmore e kabllove të të dhënave dhe telekomit (2)
Parzmore e lidhjes së të dhënave dhe telekomunikacionit (1)
Parzmore e kabllove të të dhënave dhe telekomunikacionit (3)
Parzmore e lidhjes së të dhënave dhe telekomunikacionit (1)