• 15_副本
  • banner2
  • banner1
  • banner3.6
  • pamimpin urang di pabrik produk éléktronik.

    barang

    pamimpin urang di pabrik produk éléktronik.
  • bengkel urang boga hiji tim ngahiji jeung kutang.

    bengkel

    bengkel urang boga hiji tim ngahiji jeung kutang.
  • alat-alat kami bisa rancang tipena béda produk éléktronik.

    pakakas

    alat-alat kami bisa rancang tipena béda produk éléktronik.
  • about_company

TENTANG KAMI

QIDI CN mangrupakeun perusahaan profésional utamana dina aktipitas produksi sambungan kabel Electronic, wiring Abah, assembly kabel, asesoris Electronic na panyambungna Electronic. produk urang loba dipaké pikeun komputer, éléktronika, médis, telekomunikasi, militer, otomotif, industri jeung lianna kinerja tinggi OEM éléktronik.

DIAJAR DEUI

Produk Artikel